Particuliere evenementen

Het maken van een goede en mooie sfeerreportage van uw evenement vraagt om expertise, ervaring en het juiste gereedschap. Foto’s moeten zelfs na jaren nog de sfeer en herinneringen van die specifieke dag oproepen. Niet iedere fotograaf kan dat. Regelmatig horen we van mensen ervaringen met amateurs en goedkope fotografen en die zijn, uitzonderingen daargelaten, overwegend teleurstellend.

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait till you hire an amateur.”
– Red Adair

 

Waarom kiezen voor FOTOGRAAF van Hoof?

De voordelen van een gespecialiseerde eventfotograaf

+ Een beter resultaat door

  • Expertise zowel achter de camera als in de nabewerking. Zijn foto’s onderscheiden zich door de compositie, kleur, lichtval, contrast en levendigheid. Hij fotografeert uw feest, jubileum, 1e communie, verjaardag, verloving, huwelijksjubileum, uitvaart, enz. enz. vanuit alle hoeken en maakt een schitterende reportage die u helpt de herinnering vast te houden.
  • Apparatuur een gespecialiseerd event fotograaf maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur waarmee betere foto’s gemaakt worden. Veel indoor evenementen vinden plaats bij sfeervol maar voor fotografie slecht licht. Onze camera’s zijn erop geselecteerd om ook bij slecht licht optimale resultaten te kunnen leveren.
  • Ervaring daardoor begrijpt de fotograaf uw evenement van binnenuit en weet hij als geen ander aan welke voortdurende druk u als organisator blootgesteld wordt.

+ Dit staat garant voor een betere en prettigere samenwerking.
+ Goede service. U hoeft niet lang op uw beelden te wachten (wij streven ernaar om de eerste batch met hoogtepunten binnen 24 uur af te leveren).
+ Extra is bij ons standaard. Wij zetten graag dat stapje extra om uw wensen en onze mogelijkheden maximaal op elkaar af te stemmen.
+ De prijs is conform de afspraak. Zo weet u op voorhand wat u betaald en voorkomt u verrassingen.

 

Onze werkwijze

Nadat U besloten heeft ons de opdracht te verlenen een mooie sfeerreportage van uw evenement te maken ontvangen wij graag van u een briefing. De volgende informatie is voor ons relevant:

+ De plaats van uw event (inclusief de naam van de zaal wanneer het een grotere locatie betreft).
+ Datum en tijdstip van aanvang en einde.
+ Wie is de cantactpersoon gedurende het event?
+ Wij komen minimaal een half uur voor aanvang van het event naar de locatie om deze vast te verkennen en onze spullen klaar te zetten. Wilt u dat we eerder komen? Laat het even weten!
+ Graag ontvangen we een programma of draaiboek. Liefst een regiedraaiboek zodat we weten wie wat wanneer doet. Dat helpt ons in te spelen op wat er gedurende het evenement allemaal gebeurt.
+ Aan welke beelden heeft u specifiek behoefte?
+ Zijn er tijdens uw evenement speciale fotomomenten?
+ Waar kunnen we het beste parkeren? Afhankelijk van uw wensen kan het voorkomen dat we nogal veel spullen bij hebben.
+ Heeft u speciale wensen ten aanzien van kleding?

Tijdens het event doen wij zo geruisloos en onopvallend mogelijk ons werk. Ziet u iets bijzonders dan kunt u ons altijd even aanschieten.

Kort na het evenement ontvangt u via WeTransfer een ruime collectie foto’s in hoge en lage resolutie. Meer hierover leest u hier.

 

Extra

+ Studio op locatie Regelmatig wil een opdrachtgever dat wij op locatie tijdens een evenement ook een goed portret schieten van één of meerdere personen. Dit kan met de sfeer van het event op de achtergrond of met een banner als achtergrond maar wij kunnen ook op locatie een kleine studio opbouwen zodat uw mensen voor een neutrale achtergrond gefotografeerd worden.

 

Tarieven

Fotografie is er in alle soorten en maten én voor elke prijs. Wij verkiezen ten alle tijden kwaliteit boven kwantiteit. Daardoor zijn we niet goedkoop maar wel GOED!

Elke opdracht is anders, onderstaande prijzen zijn dan ook ter indicatie.

+ Evenement binnen 30km van Nijmegen, duur 2 uur €275,-
+ Dagdeel €450,-
+ Dagtarief €750,-
+ Reiskosten €0,39/km

Alle prijzen voor particulieren zijn altijd inclusief nabewerking en BTW.

Wij maken graag voor u een offerte op maat! Gebruikt u hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina of bel naar 06-26945659! We werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zo weet u waar u aan toe bent.

[si-contact-form form=’1′]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.