Levering

Alle foto’s worden standaard via WeTransfer aan u overgedragen, in hoge én lage resolutie. U ontvangt via WeTransfer 1 of meerdere zip bestanden. Hierin zitten twee folders: HiRes en LoRes.
In de HiRes folder zitten de bestanden op de hoogst mogelijke resolutie. Deze zijn uitstekend geschikt om af te drukken. De specificaties zijn: AdobeRGB, 300dpi.
In de LoRes folder zitten de bestanden met de lage resolutie. Deze zijn geschikt om snel door te kijken, via de mail te versturen, op uw website of sociale media te plaatsen. Indien gewenst kunnen wij de LoRes foto’s voorzien van uw, ons of beide logo’s. De specificatie’s zijn: sRGB, 72 dpi, 800-1200px langste zijde.

De namen van de individuele foto’s zijn in beide folders gelijk. Foto “evenement-158” in de LoRes folder is dus hetzelfde beeld als “evenement-158” in de HiRes folder. Zo kunt u gemakkelijk uw vormgever de juiste beelden sturen.

 

Rechten

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet. De opdrachtgever ontvangt van ons een licentie om de foto’s te mogen gebruiken. Een gebruikslicentie bepaalt hoe, waar, door wie, op welke manier en hoe lang de beelden gebruikt mogen worden. Tijdens het maken van de offerte maken we hier duidelijke afspraken over. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook op de factuur vind u deze informatie terug.

Binnen de beperkingen van de licentie mag er heel veel wel. Maar wat mag er niet?

U mag de foto’s niet verkopen en u mag ze niet onder uw eigen naam inbrengen in een wedstrijd.

U mag de foto’s niet bewerken of de beelduitsnede veranderen.

U mag de foto’s uiteraard aan derden laten zien maar partijen die de foto’s willen gebruiken (bijvoorbeeld de cateraar of de exploitant van de locatie) mag u naar mij doorverwijzen. Zij kunnen (uiteraard met uw toestemming) de foto’s van ons ontvangen. Wij zullen hen een vriendelijk aanbod doen.

Let u ook even op het volgende:

Portretrecht: iedere persoon die op een foto staat heeft “portretrecht”. Dit houd in dat u foto’s van hen niet zonder meer mag publiceren. U dient dit met hen zelf te regelen. De fotograaf kan dit op verzoek ook regelen.

Wij laten met enig regelmaat foto’s van evenementen op onze website en sociale media zien. U kunt het altijd aangeven als u dat liever niet heeft. Ook geplaatste foto’s worden op verzoek altijd direct verwijderd.

Algemene voorwaarden

Op alle werkzaamheden en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.